Τρέχεις διαφημίσεις για το website σου;

Φρόντισε να έχεις ένα σωστά στημένο conversion tracking για να μην χάνεις ούτε ευρώ!

website tag

Αν θέλεις η στρατηγική σου να είναι... data driven

πρέπει να φροντίσεις να υπάρχει ορθή καταγραφή των ενεργειών που συμβαίνουν στο website σου. Purchase, add to cart, begin checkout, pageview είναι ενέργειες των χρηστών που θέλεις να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή.

Πλεονεκτήματα σωστού Conversion tracking

Υπολογισμός της διαφημιστικής απόδοσης (ROAS)

Κατανόηση του πως περιηγούνται οι χρήστες

Βελτιστοποίηση καμπανιών βάσει δεδομένων

Διαχωρισμός του best performing περιεχομένου

Απόκτησε πλήρη έλεγχο του eshop σου!

Πάρε πρόσβαση σε εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα την online παρουσία σου και θα βελτιώσουν την απόδοση του website σου.

sample ga4 report
gtm with integrations

Υλοποιήσεις με GTM

Χρησιμοποιούμε το Google Tag Manager για να έχουμε ροή δεδομένων μεταξύ του website και των εργαλείων της online παρουσίας της κάθε επιχείρησης. Το GTM προσφέρει:

– Διαχείριση του κώδικα από ένα κεντρικό σημείο
– Εύκολη επεξεργασία του
– Γρηγορότερες ταχύτητες φόρτωσης
– Άμεσες υλοποιήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Αυτό εξαρτάται από πολλούς παρόγοντες, όπως τα εργαλεία που θα πρέπει να σεταριστούν, η πλατφόρμα στην οποία είναι στημένο το website και γενικότερα η πολυπλοκότητα των εργασιών. Κάθε προσφορά μας είναι εξατομικευμένη στο εκάστοτε website.

Και πάλι αυτό εξαρτάται από την πολυπλοκότητα των εργασιών. Σε γενικές γραμμές μια υλοποίηση για website tracking μπορεί να διαρκέσει από 7 ημέρες έως και μερικές εβδομάδες. Σε κάθε περίπτωση μαζί με την προσφορά θα λάβετε και ημερομηνία παράδοσης.

Όχι. Το κομμάτι του tracking είναι κάτι με το οποίο οι περισσότεροι από τους developers δεν ασχολούνται. Όταν λέμε tracking δεν εννοούμε να υπάρχει απλά ένα Google Analytics account που μετράει επισκεψιμότητα. Θα πρέπει να έχουμε πιο ουσιαστικά δεδομένα για την επιχείρηση. Επίσης θα πρέπει να υπάρχει ροή αυτών των δεδομένων και σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια που χρησιμοποιεί η επιχείρηση, όπως για παράδειγμα τα Social Media.

Η υπηρεσία είναι εφάπαξ. Όλα τα assets στήνονται στην κυριότητα της επιχείρησης και εμείς παίρνουμε πρόσβαση ως συνεργάτες. Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες ο πελάτης λαμβάνει ένα αναλυτικό checklist με όλες τις ενέργειες που έγιναν. Αφού συμφωνήσουμε πως όλα είναι στημένα όπως πρέπει, κλείνουμε το project.

Σε περίπτωση που προκύψει ανάγκη για επιπλέον υλοποιήσεις, αυτές κοστολογούνται κατά περίπτωση.

Θέλεις να μιλήσουμε για το project σου;

Επικοινώνησε μαζί μας για να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες.