Είσαι έμπορος οχημάτων;

Διαφήμισε τον κατάλογό σου στα Social Media πιο εύκολα από ποτέ!

✔ Άμεση υλοποίηση
✔ Όμορφο design
✔ Σταθερό κόστος

car catalog

Παραδείγματα διαφημίσεων

Υπάρχουν 2 ειδών βασικές διαφημιστικές προβολές. Τα carousels και τα collections. Δίπλα υπάρχουν 2 παραδείγματα ως προς το πως θα φαίνονται οι συγκεκριμένες διαφημίσεις στον χρήστη που εκείνη την ώρα θα περιηγείται στα Social Media.

car dealer

Ποιους αφορά;

Η υπηρεσία αφορά επαγγελματίες στον κλάδο της πώλησης και ενοικίασης οχημάτων. Επικοινώνησε τα οχήματά σου διαφημιστικά και βρες νέους εν δυνάμει πελάτες.

3 βασικά πλεονεκτήματα

Δυναμικές διαφημίσεις

Προβάλλουν αυτόματα τον διαθέσιμο κατάλογο οχημάτων.

Συγκεκριμένη στόχευση

Στόχευση βάσει δημογραφικών, ενδιαφερόντων, ηλικίας, τοποθεσίας.

Χαμηλό κόστος

Βιώσιμο κόστος χάρη στις αυτοματοποιημένες διαδικασίες.

Η διαδικασία

Μέσω της υπηρεσίας η επιχείρησή σας εδραιώνει την παρουσία της στα Social media και μπορεί να επικοινωνεί με τους εν δυνάμει πελάτες.

Δημιουργούμε έναν online κατάλογο για την επιχείρηση

Αντλούμε δεδομένα από πλατφόρμες με τις οποίες συνεργάζεται η επιχείρηση, ή και από το ίδιο της το website εφόσον υπάρχει.

Τον ανεβάζουμε στις διαφημιστικές πλατφόρμες

Έχουμε έτσι τη δυνατότητα να παρουσιάζουμε τα οχήματα στα Social Media.

Δημιουργούμε χορηγούμενες διαφημίσεις

Ορίζουμε το επιθυμητό budget σε συννενόηση με τον πελάτη και το κοινό στο οποίο θέλουμε να επικοινωνήσουμε τις διαφημίσεις.

Συχνές ερωτήσεις

Μπορείτε να διαφημίσετε όλα τα οχήματα που διαθέτετε χωρίς περιορισμούς.

Το κόστος της υπηρεσίας εξαρτάται από τον αριθμό των οχημάτων του στόλου αλλά και από τη γεωγραφική έκταση που θα προβάλλουμε τις διαφημίσεις. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ένα κόστος αρχικών στησιμάτων, το οποίο εξοφλείται στην αρχή της συνεργασίας και έπειτα η επιχείρηση επιβαρύνεται με ένα μηνιαίο κόστος το οποίο αποστέλλεται σε εξατομικευμένη προσφορά.

Οι διαφημίσεις θα προβάλλονται σε Facebook & Instagram. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν έναν κατάλογο με τα οχήματα και να επικοινωνούν τηλεφωνικά, να ανακατευθύνονται στο website σας είτε σε κάποια άλλη πλατφόρμα με την οποία συνεργάζεστε, όπως το car.gr.

Ναι. Υπάρχει απόλυτος έλεγχος στα οχήματα που θέλετε να προβάλλουμε διαφημιστικά. Θα μπορούσαν να είναι οχήματα συγκεκριμένης χρονολογίας, συγκεκριμένου τύπου καυσίμου, έως κάποιων χιλιομέτρων κλπ.

Ψάχνεις καινοτόμες λύσεις για την επιχείρησή σου;

Κλείσε ένα δωρεάν ραντεβού 30' για να σου περιγράψουμε την υπηρεσία